طرز تهيه بال مرغ كارائيب
مواد لازم
فلفل قرمز تند = ١ عدد
سويا سس = ۴/١ فنجان
عسل = ۴/١ فنجان
شكر قهوه اي = ۴/١ فنجان
شكر معمولي = ٢ ق س
تخم رازيانه = ٢ ق چ
فلفل سياه = ١ ق س (در صورت دلخواه مي توان مقدار آن را كم كرد)
ادويه مخصوص كارئيب (allspice يا همان فلفل جامائيكايي) = ٢ ق س (در مورد طعم ادويه و جايگزين آن توضيح ميدهم)
آويشن = ٢ ق چ
پودر زنجبيل = ١ ق چ
سير خرد شده = ۴ حبه
پيازچه خرد شده = ۴ عدد
سركه سيب = ۴/١ فنجان
آبليمو = ۴/١ فنجان
آب پرتقال = ۴/١ فنجان
بال مرغ = ۵/٢ الي ٣ كيلو
طرز تهيه
تمامي مواد را در مخلوط كن ريخته و خوب با هم مخلوط مي كنيم. بعد ٣/١ از مواد را برداشته و به كناري مي گذاريم و بال هاي مرغ را با ٣/٢ باقي مانده از مواد خوب مخلوط كرده و در پلاستيك مخصوص غذا (مي توان از زيپ كيپ هم استفاده كرد) ريخته و به مدت ۵ الي ۶ ساعت در يخچال مي گذاريم.
٣/١ از موادي كه نگه داشته ايم را روي حرارت گذاشته تا قوام پيدا كرده و غليظ شود.
بعد از ۶ ساعت بالها را از يخچال درآورده و از پلاستيك خارج مي كنيم در سيني فر دو عدد كاغذ مخصوص فر گذاشته )كاغذ پوست) و بالها را بين آنها مي چينيم و بعد سيني را در فري كه از قبل با ٢٠٠ درجه سانتي گراد گرم شده است مي گذاريم، ١5 الي 20 دقيقه زمان مي دهيم و بعد سيني را از فر درآورده كاغذ دور مرغ ها را برداشته مابقي سسي را كه گذاشتيم تا غليظ شود روي مرغ ها مي ريزيم و سيني را دوباره در فر مي گذاريم ١۵ الي ٢٠ دقيقه ديگر زمان لازم است تا بالهاي مرغ آماده شود.
نظرات شما عزیزان: