پیش غذا با قارچ
مواد مورد نیاز:
کره نرم شده 6 قاشق غذا خوری
موسیر ریز خرد شده۲ قاشق چای خوری
سیر1 حبه ریز خرد شده
کرفس خرد شده 1 قاشق سوپخوری
جعفری تازه۱ قاشق غذاخوری
نمك كمي
فلفل 1قاشق چای خوری
قارچ12 عدد
طرز تهیه:
اول کره را آب کرده و موسیر، سیر، کرفس، جعفری را با هم تفت بدهید و نمک و فلفل بپاشید. حالا ساقه قارچ ها را دور ریخته و درون کلاهک قارچ ها را با این مخلوط پر کنید .با یک برس دور قارچ را به کره آغشته کرده و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۷۵ بگذارید.
نظرات شما عزیزان: