پیتزا صبحانه
مواد مورد نیاز:
خمير مايه نصف قاشق غذاخوري
آرد 2 پيمانه
نمك 1 قاشق غذاخوري
بيكن كالباس ورقه اي4 عدد
پنير پارمسان و موتزارلاهر كدام نصف پيمانه
تخم مرغ6 عدد
پيازچه خرد شده2 قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
بهتر است خمير پيتزا را از شب قبل آماده كنيد. ابتدا به اندازه 4/3 (سه - چهارم) پيمانه آب ولرم در ظرفي ريخته خمير مايه را در آن بريزيد و هم بزنيد (به مدت 5 دقيقه) . سپس آرد و يك قاشق نمك را با هم مخلوط كرده و به مخلوط آب و خمير مايه اضافه كنيد و هم بزنيد. ترجيحا براي مخلوط كردن از دست كمك بگيريد و خوب ورز دهيد تا خمير يكدستي بدست آيد. آن را به دوقسمت تقسيم كرده، روي آن را با كيسه بپوشانيد و در يخچال بگذاريد. بعد از حدود 12 ساعت استراحت خمير را از يخچال بيرون آورده ، بگذاريد با دماي اتاق يكي شود، سپس آن را دوباره ورز دهيد و باز كنيد. خمير را ترجيحا كمي كمتر از اندازه ظرفي كه ميخواهيد در فر بگذاريد باز كنيد تا دور ان نسوزد. فر را حدود نيم ساعت قبل گرم كنيد ( 500 درجه فارنهايت)
روي خمير پيتزا پنير پارمسان و موتزارلا و بعد بيكن يا كالباس و روي آن 3 عدد تخم مرغ بشكنيد روي آن نمك و فلفل زده و به مدت 8 - 10 دقيقه در فر بگذاريد تا روي آن طلايي شود.
در اين فاصله سبزيجات را خرد كرده وقتي پيتزا را از فر بيرون آورديد روي آن بپاشيد و بعد از 2 دقيقه سرو كنيد.
منبع: آشپزی آنلاین
نظرات شما عزیزان: