ناسی گورنگ ایام پاپریک
مواد لازم برای 2 نفر:
1.برنج پخته: 2 پیمانه
2.سینه مرغ: 1 عدد
3.نخود سبز، هویج و ذرت مخلوط کنسروی: 1 پیمانه سرخالی
4.پیاز کوچک: 1 عدد، خلال درشت
5.سیر: 3 تا 4 حبه، ریز یا رنده شده
6.لوبیا سبز: 2/1 پیمانه، 3 سانتی برش خورده
7.هویج خلال شده: 2/1 پیمانه
8.گل کلم: 2/1 پیمانه گل شده
9.رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
10.سس تند قرمز: 1 قاشق غذاخوری
11.سویا سس: 2/1 قاشق غذاخوری
12.زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
13.نمک و فلفل: به مقدار لازم
14.آب: 1 و 2/1 پیمانه
15.روغن: به مقدار مناسب
طرز تهیه:
مرحله 1 - پیاز خلالی شده را در تابه مناسبی ریخته، روغن را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.
مرحله 2 - سینه مرغ را باریک و بلند برش بزنید، همراه با حبه از سیر به پیاز نرم شده افزوده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله 3 - زردچوبه، نمک، فلفل، هویج خلالی شده، لوبیا سبز و گل کلم را اضافه کنید و برای 2 دقیقه تفت دهید. سپس رب گوجه، سس تند، سویا سس و آب را افزوده، درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید مرغ و سبزیجات پخته شوند.
مرحله 4 - در تابه مناسبی با حجم برنج، روغن را ریخته و مابقی سیر را بهمراه نخودفرنگی، هویج و ذرت اضافه کنید و تفت دهید ولی مراقب باشید تا تغییر رنگ ندهد. سپس برنج را اضافه کنید و برای 2 دقیقه تفت دهید.
مرحله 5 - برنج سرخ شده را در کاسه ای ریخته و کمی فشار دهید، سپس در ظرف مورد نظر برگردانده، خورش آماده شده را کنار برنج ریخته و با کاهو، خیار تزئین کرده و سپس سرو کنید.
نظرات شما عزیزان: